2 maj 2012

Nu får det vara bra!!

"Babyhullet" ska bort!
När jag var gravid med Tyra-Lo vägde jag 56 vid inskrivning, med Juni vägde jag 64...
Nu väger jag 71! Inte så farligt kanske du tänker, men för mig är det för mycket för att trivas. 60 vore toppen men allt under 71 är bra!
Jag slarvar med maten, när Loppan är på dagis äter jag inte något (förutom kaffebröd förstås) och på kvällen efter middagen sätter suget in. Visst är det konstigt att jag tror att skafferiet besitter någon slags magi, att det kanske plötsligt finns något gott att äta där inne, TROTS att jag redan tittat tio gånger tidigare, samma sak gäller kylen OCH frysen.
Om det sitter någon där uppe och ser på oss som några slags försöksmöss måste de ju undra vad 17 jag håller på med. Det är ett jäkla farande mellan soffan och köket...
Idag köpte jag 2 paket Naturdiet, kaffelatte och päron. Det måste ku trots allt vara bättre att jag på förmiddagen tar 2 shakes (och skippar bullarna) och kanske förebygger suget på kvällen. Det finns ju så många "dont's" när man ammar och våran lilla sockerärta vill ju inte ha något annat än min delikata mjölk, stackarn får ju kväljningar så fort jag matar henne med något annat eller försöker med flaska.

Så! Från och med nu gäller det! Nu har jag ju till och med skrivit ut det här så LITE PEPP, TACK!!!

1 kommentar:

My sa...

Klart du fixar det :) Jag gick upp 18 kg med Alfred och är nu nere på -22 kg. Nu är jag både kortare och tjockare än dig så klarar jag det så klarar du det!
My