3 stjälkar rabarber
1/2-1 L jordgubbar
Socker
Potatismjöl
Blanda 3 skurna rabarberstjälkar och 1 liter skurna jordgubbar
med socker och lite potatismjöl, häll upp i en form och strö på lite till potatismjöl
Till smuldegen:
125g Smör (kallt)
1,5 dl Socker
1,5 dl Mjöl
1,5 dl Havregryn
1 dl Cocos
Blanda alla ingredienser i en bunke till en smuldeg,
strö över rabarbern och jordgubbarna.
Strö lite extra cocos över.
Jag älskar kardemumma och kanel så det fick såklart toppa pajen.
Vi får väl se vad det blir... Det är ett förstagångsrecept men jag bara känner på mig att det kommer bli bra...
Jag återkommer!
Aahh... Ugnen på 200 grader och pajen inne sisådär 25 minuter eller tills den fått fin färg.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar