28 maj 2011

RECEPT på Matildas Rabarber & Jordgubbspaj

Recept:

3 stjälkar rabarber
1/2-1 L jordgubbar
Socker 
Potatismjöl


Blanda 3 skurna rabarberstjälkar och 1 liter skurna jordgubbar
med socker och lite potatismjöl, häll upp i en form och strö på lite till potatismjöl

Till smuldegen:
125g Smör (kallt)
1,5 dl Socker
1,5 dl Mjöl
1,5 dl Havregryn
1 dl Cocos

Blanda alla ingredienser i en bunke till en smuldeg,
strö över rabarbern och jordgubbarna.
Strö lite extra cocos över.
Jag älskar kardemumma och kanel så det fick såklart toppa pajen.

Vi får väl se vad det blir...  Det är ett förstagångsrecept men jag bara känner på mig att det kommer bli bra...
Jag återkommer!

Aahh...  Ugnen på 200 grader och pajen inne sisådär 25 minuter eller tills den fått fin färg.

Inga kommentarer: